Home Collectie Over ons Contact

Verzenden & Retourneren


Verzenden

Bij orders die wij verzenden met zowel PostNL krijg je van ons altijd een track-en-trace code waarmee je je pakketje kan volgen. Online orders kunnen opgestuurd worden of opgehaald worden in onze winkel in Ulft. Je kunt zelf je gewenste verzendmethode kiezen op de bestelpagina.


Nederland – Belgie - Duitsland

Wij versturen onze pakketjes met PostNL. Verzendkosten zijn gratis boven de € 75,-. Bij orders, die verzonden kunnen worden als brievenbuspakket, rekenen wij € 3,95. Bij orders, die verzonden worden als pakket, rekenen wij € 6,95. Bestellingen die gedaan zijn worden binnen 1 tot 5 werkdagen verzonden.


Buitenland overig

Staat jouw bezorgland niet in dit rijtje, maar wil je toch graag een bestelling doen? Neem dan contact op met ons via webshop@ernas-boutique.nl. Verzendkosten kunnen verschillen per pakket en per land.


Retourneren

Mocht het artikel niet aan uw verwachting voldoen, dan dient u het artikel, ongedragen, ongewassen en met aangehechte (prijs)labels, binnen 14 dagen na leverdatum aan onderstaand retouradres te zenden. Het bijgevoegde retourformulier dient u ingevuld bij de retourzending toe te voegen en duidelijk aan te geven welk artikel u waarom wilt retourneren. 


Kosten en risico van deze retourzending zijn voor rekening van de koper.


Na ontvangst en controle van de retourzending wordt het bedrag binnen 14 dagen op uw rekening gestort. Er wordt alleen overgegaan tot retourstorting als wij het artikel in dezelfde staat ontvangen als waarin wij het verstuurd hebben. 


Retour adres

Erna’s Boutique
Kerkstraat 17
7071 WZ Ulft
Gelderland, Nederland